Specialtur

Om det är så att ni vill boka en guide och har specifika önskemål och det kanske t o m krävs extra förberedelse för guiden då går det bra att göra en förfrågan och vi erbjuder en offert.

En specialtur kan vara att ni kommer med egen buss till Stockholm och önskar en guidad busstur och det är inget konstigt, men ibland får vi förfrågningar om att besöka områden som ligger något utanför de delar av Stockholm man inte vanligtvis passerar med buss och då krävs det förberedelse vilket vi gärna åtar oss med glädje men då har vi hamnat i en kategori som blir ett mer skräddarsytt upplägg för just er och även där kan vi erbjuda en offert på detta arrangemang.

Ni kan även ha tur att just detta område redan finns uppdaterat i vår kunskapsbank.

Har ni egen buss förslår vi gärna att man stannar till en stund för att ta en kortare promenad, det brukar inbjuda till möjlighet för frågor, eftersom det kan vara svårt att ställa en fråga till guiden om man sitter något längre bak i bussen.

Ni kanske vill göra ett stopp för kaffe under själv guidningen och det går ju självklart att ordna om man vet detta i förväg och vi kan komma med kostnadsförslag.

Har ni inte egen buss kan vi hjälpa till även med att boka buss.

Stockholm bör man någon gång i livet uppleva från vattnet först då inser man hur staden en gång i tiden kom till och vad som har skett genom åren och hur väl genomtänkt allt är med husens höjd, färg och placering. Vill ni ha förslag på båtalternativ så kan vi hjälpa er även med detta.

Självklart kan även en specialtur genomföras till fots i form av en vandring men ni önskar ett något annorlunda tema med anledning av att ni vill fira någons födelsedag och vill fokusera på personens födelseår/decennium, eller att ni vill starta en vandring från en av er bestämd plats och avsluta vid en konferenslokal eller restaurang.

Specialtur kan även vara i form av en kortare presentation av ett tema inför ett årsmöte eller ett annat sammanhang.